Featured Posts
Recent Posts

Sanginsuun kyläkoulu saa jatkaa

Sivistys- ja kulttuurilautakunta päätti torstaina, että Myllyojan kouluun hallinnollisesti kuuluva Sanginsuun kyläkoulu saa jatkaa toimintaansa. Koulun tilanne tarkastellaan vuonna 2022 ja selvitetään mahdollisia investointi- tai peruskorjaustarpeita. Samassa yhteydessä laaditaan lapsivaikutusten arviointi.

Kyläläiset Sanginsuusta, Sanginjoelta ja Lapinkankaalta ottivat uutisen iloisena vastaan. Ensimmäisiä kyselyitä lasten siirtämisestä takaisin Sanginsuun kyläkouluun on jo tullut. Samoin suunnitelmat koulun markkinoinnin ja brändäyksen eteen saivat lisää tuulta purjeisiin työrauhan tultua. Näistä tiedotetaan myöhemmin.

Suuri kiitos kaikille mukana olleille ja niille 450 jotka antoivat mandaatin puolustaa kyläkouluamme. Erityiskiitos kuuluu ydinryhmälle, jotka tekivät yli puoli vuotta asian eteen töitä. Tutkivat ja taustoittivat ja pitivät päättäjiä ajan tasalla. Heidän talkoilla tehty satojen tuntien työmäärä mahdollisti kyläkoulumme jatkon. Vielä kerran. Kiitos viisaasta sijoituksesta tulevaisuuteen.


SANGINSUUN

KYLÄKOULU

-Oulu-

  • Facebook Social Icon

Ota yhteyttä

Osoite

© Copyright 2020 Sanginsuun kotikoulutoimikunta.

Puh: 044-7039580

Email: sanginsuunkotikoulutoimikunta@gmail.com

Sanginsuuntie 56, 90650 Oulu